Leona në ISM 2020

Leona është pjesëmarrësi i këtij viti në ISM.
Një sektor, një ngjarje - dhe mijëra ide, kontakte dhe marrëveshje biznesi.
ISM, panairi kryesor i tregtisë në botë për industrinë e ëmbëlsirave, ofron platformën e duhur për botën shumë inovative të ëmbëlsirave - dhe për të gjitha tendencat dhe temat që interesojnë ...

Postimet e filtrit

Shijimi i produkteve të Leona në Stip dhe Veles

16 korrik 2020

Këtë fundjavë ju mund të shijoni produktet dhe mund të merrni ...

Lexo më shumë

Leona në ISM 2020

16 korrik 2020

Leona është pjesëmarrësi i këtij viti në ISM. Një sektor, ...

Lexo më shumë
Copyright 2022 Leona