Тasting Leona's products in Shtip and Veles

Shtip and Veles 21 декември 2019

Овој викенд можете да ги пробате производите и да добиете пакет производи од ЛЕОНА како подарок во:

✔️ петок - во Штип, Македонија во Кит-го маркетите и Тера Маркет

✔️ сабота - во Велес во Жито маркетите

Вие сте добредојдени да дојдете!

Copyright 2022 Leona