Информации за контакт

Адреса:

Регионален пат Р-105 бб 

Свети Николе, 2220, Македонија

Телефон: ++(389) 32 443793

Оддел за извоз:

Адреса за електронска пошта: riste@lion.com.mk

Оддел за снабдување:

Телефон: ++(389) 70 261 565

Адреса за електронска пошта: info@lion.com.mk

Оддел за испорака:

Телефон: ++(389) 71 309 020

Адреса за електронска пошта: info@lion.com.mk

Кариера

Постави го твоето CV
Copyright 2022 Leona