Our partners

Најнови вести

Latest Events

World Private Label EXPO

Lion on ISM 2018

New Year Party in Lion 2017

Најнови производи

Најнови рецепти

Dark chocolate cake without eggs

Hot - cold cookie

Chocolate cream kouglof

Bombs with dry fruits

Мисија

Поголемo производство, нови иновативни производи кои гo исполнуваат саканиот вкус на клиентите и до подобар квалитет на исхраната.

Визија

Да ​​бидеme признаена и почитувана компанија за производство на слатки и чоколади, со највкусни, безбедни и квалитетни производи