the taste that lasts
LION nga Sveti Nikole është një kompani e suksessh

Leona nga Sveti Nikole është një kompani e suksesshme që ka 80 të punësuar, duke prodhuar produkte me cilësi të ëmbëlsirave. Leona filloi të prodhojë krem ​​çokollate dhe çokollatë për të zgjeruar më vonë prodhimin e biskotave dhe ëmbëlsirave të vogla.

Procesi i prodhimit është me çertifikatën HACCP dhe ISO. Produkteve të Leona u jepen medalje të arta në disa panaire dhe manifestime. Përveç tregut të brendshëm, produktet e Leona shiten gjithashtu në shumë vende të rajonit dhe Evropës. Vëllimi i prodhimit të produkteve të ëmbëlsirave çdo vit është planifikuar të rrisë prodhimin, të pushtojë tregjet e reja dhe të zgjerojë gamën e produkteve.

Leona në ISM 2020

Një sektor, një ngjarje - dhe mijëra ide, kontakte dhe marrëveshje biznesi. ISM, panairi kryesor i tregtisë në botë për industrinë e ëmbëlsirave, ofron platformën e duhur për botën shumë inovative të ëmbëlsirave - dhe për të gjitha tendencat dhe temat që interesojnë partnerët e ndryshëm të biznesit dhe formojnë të ardhmen, për të gjithë produktet e njohura dhe të reja që arrijnë në njerëz dhe tregjet dhe gjenerojnë qarkullim të ri.

01.02.2020 Colgone, Germany
Provimi i produkteve të Leona në Shtip dhe Veles

Këtë fundjavë ju mund të provoni produktet dhe mund të keni një enë që është një dhuratë për Leona në:

✔️ Premte në Shtip, Maqedoni në tregjet e kit-Go dhe Tera Market

✔️ Shtunë në Veles në tregjet Zhito

Jeni të mirëpritur të vini!

21.12.2019 Shtip and Veles
Provimi i produkteve të Leona në Skopje

Ne mezi presim të shoqërojmë, shijojmë dhe eksplorojmë produktet e reja të Leona në tregje këtë të Premte dhe të Shtunë. Vizitoni qëndrimin tonë në tregje dhe përfitoni nga promovimet aktuale. Nëse blini dy produkte, do të merrni një dhuratë nga Leona!

➡️ Premte Harbin (Shuto Orizari dhe Karrige)

➡️ Tregjet e Kit -Go -Go (Karrige - Skopje)

➡️ E Shtuna Zito Marketti (Zelezara, Capitol Mall dhe Residence dhe Novo Lisiche)

Jeni të mirëpritur të vini!

13.12.2019 Skopje
Promovimi i produkteve të Leona në Skopje

Këtë fundjavë ne po ju shohim në Skopje për promovim të shijshëm.

➡️ E Premte-Harbin SupermarketZur MarketSuper market omer

➡️ E Shtuna- Master inter, SBV

06.12.2019 Skopje
Provimi i produkteve të Leona në Skopje

Ne presim të shijojmë produktin tonë këtë të Shtunë në Skopje, dhe nëse blini dy nga produktet tona #Sarmma ose #Bottoni, do të merrni një dhuratë nga Leona!

➡️ E Premte -Kit -Kit Tregjet (Taftalidze)

➡️ E Shtuna -Granap (Karposh 3 dhe 4)

29.11.2019 Skopje
previous next
Leona - Versioni maqedonas
Reklamë në TV

Leona është pjesëmarrësi i këtij viti i kryeministrit. Një sektor, një ngjarje - dhe mijëra ide, kontakte dhe marrëveshje biznesi. PMM, panairi kryesor i ëmbëlsirave në botë në industrinë e ëmbëlsirave, ofron një platformë të vërtetë për botën e lartë të ëmbëlsirave - dhe për të gjitha tendencat dhe temat që i interesojnë ata ...

Instagram Feed

Na ndiqni në Instagram për më shumë informacione të ëmbla

Facebook Feed

Na ndiqni në Facebook për lajmet më të fundit të ëmbla

Youtube channel

Videot e fundit në kanalin tonë

Na kontaktoni
Katalogu i fundit
Copyright 2022 Leona