ДеталиСподели:

Леона 200гр - економично пакување

Детали за продуктот Количина
Продажба по единица / картон 12
Грама 0.2 gr
Нето тежина 2.4 gr
Грос тежина 2.8 gr
Волумен 0.008 m3
Должина 300 mm
Ширина 200 mm
Висина 140 mm
Картон по палета 240
Картон по слој 16
Слој по палета 15
Баркод 1806909000
Рок на траење 12
ЕАН 5319990256645