ДеталиСподели:

Леона 20гр

Детали за продуктот Количина
Продажба по единица / картон 180
Грама 0.02 gr
Нето тежина 3.6 gr
Грос тежина 4 gr
Волумен 0.015 m3
Должина 300 mm
Ширина 245 mm
Висина 200 mm
Картон по палета 120
Картон по слој 12
Слој по палета 10
Баркод 1806909000
Рок на траење 12
ЕАН 5319990256324