entry-image

Овој викенд дегустирате и подарок сад ЛЕОНА добивате во:
✔️Петок Штип, Македонија во Кит-Го маркети и Tera Market
✔️Сабота Велес во Жито Маркети
Повелете на нашите слатки промоции...😀😀

Сподели: