entry-image

Како и секоја година така и оваа година во просториите на ЛИОН се организираше новогодишна забава за најмалите. За забавата, за анимација на децата и за нивното расположение беа задолжени игротека Сонценце од Св.Николе. Голема беше радоста на децата, кога Дедо Мраз ги подели подароците.

Ви посакуваме многу здравје, срека и радост и во Новата 2014 година, нека се исполнат вашите желбички и се гледаме догодина.

Сподели: