entry-image

ЛИОН ќе учествува на годинешниов саем ISM - најголемиот светски саем за слатки
Еден сектор, еден настан - и илјадници идеи, контакти и бизнис зделки. ISM,водечки светски саем во индустријата за кондиторски производи , нуди платформа за многу иновативност во светот на слатките.ISM се ги потенцира сите трендови и теми што ги интересира различните деловни партнери, ја обликуваат иднината, на сите познати и нови производи, на досегашните пазари и генерирање на нови.

Сподели: