entry-image

Денеска е Меѓународен ден на литературата за деца. Совршен момент да ви најавиме дека Леона како добар пријател на децата ќе биде партнер на првиот Фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“ кој ќе се одржи наредниот викенд во Скопје. Се гледаме на Литера и запомнете: нема лош момент за вкусно чоколадо и за добра книга :)

Сподели: