Леона на ИСМ 2017

ЛИОН ќе учествува на годинешниов саем ISM - најголемиот светски саем за слатки
Прочитај повеќе

Дегустација на Леона прозиводи во Штип и Велес

Овој викенд дегустирате и подарок сад ЛЕОНА добивате во:
✔️Петок 
Прочитај повеќе

Дегустација на Леона производи во Скопје

Ве чекаме на дружба, дегустација и пазарење на најслатките производи на ЛЕОНА во маркетите овој петок и сабота. ...

Прочитај повеќе

Промоција на Леона производи во Скопје

Овој викенд се гледаме на вкусни промоции во Скопје
➡️ Петок- 
Прочитај повеќе

Дегустирање на Леона производи во Скопје

Ве чекаме на дегустација оваа сабота во  Прочитај повеќе

Промоција на Леона продукти во Куманово и Кавадарци

Добредојдени сте на дегустација,дружба и пазарење овој петок во Кавадарци и сабота во Куманово . Со секои купени ...

Прочитај повеќе

Дегустација на Леона производи во Скопје

Ве чекаме на дегустација, дружба и пазарење овој петок и сабота во  Прочитај повеќе

Дегустирање на Леона производи во Штип и Св.Николе

Со секој купени два производи подарок сад ЛЕОНА!
➡️ Петок 
Прочитај повеќе

Дегустирање на Леона производи во Битола и Прилеп

Дегустираме,се дружиме и подарок сад ЛЕОНА добиваме...
➡️ Четврток 
Прочитај повеќе

Дегустирање на Леона производи во Скопје и Тетово

Дегустираме,се дружиме и подарок сад ЛЕОНА добиваме...
➡️ Четврток 
Прочитај повеќе

Дегстација на Леона производи во Гостивар и Кичево

Дегустираме,се дружиме и подарок сад ЛЕОНА добиваме...
➡️ Четврток 
Прочитај повеќе

Дегустација на Леона производи во Скопје

Денес ве покануваме на Леона слатка дружба од 12 до 16 часот
Локација: Дисконт М (Мастер Интер)
Прочитај повеќе

Дегустација на Леона производи во Штип

Ве покануваме на викенд слатка дружба со Леона❤️
Сабота (18.05) од 12 до 16 часот
Локација: Маркет ...

Прочитај повеќе

Фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“

Денеска е Меѓународен ден на литературата за деца. Совршен момент да ви најавиме дека Леона како добар пријател ...

Прочитај повеќе

World Private Label EXPO

Our team is on World Private Label Expo, Come and visit us

Прочитај повеќе

Леона на ИСМ 2018

Од 27 до 30 Јануари 2018 Лион ДОО од Свети Николе, Македонија, повторно ќе учествува на саемот ISM Келн, ...

Прочитај повеќе

Предновогодишна забава во Леона

Како и секоја година така и оваа година во просториите на ЛИОН се организираше новогодишна забава за најмалите. ...

Прочитај повеќе

Леона на ИСМ 2017

ЛИОН ќе учествува на годинешниов саем ISM - најголемиот светски саем за слатки
Прочитај повеќе

Предновогодишна забава во Леона

Како и секоја година така и оваа година во просториите на ЛИОН се организираше новогодишна забава за најмалите. ...

Прочитај повеќе