the taste that lasts
ЛЕОНА од Свети Николе е успешна фирма

ЛЕОНА од Свети Николе е успешна компанија која има 80 вработени, произведува квалитетни кондиторски производи. ЛЕОНА започна да произведува чоколадо и чоколаден крем за подоцна да го прошири производството на бисквити и мали колачи.

Процесот на производство е со HACCP и ISO сертификат. На производите на ЛЕОНА им се доделени златни медали на неколку саеми и манифестации. Покрај домашниот пазар, производите на ЛЕОНА се продаваат и во многу земји во регионот и Европа. Обемот на производство на кондиторски производи на годишно ниво се планира да го зголеми производството, да освои нови пазари и да го прошири опсегот на производи.

ЛЕОНА на ИСМ 2020

Еден сектор, еден настан - и илјадници идеи, контакти и деловни зделки. ISM, водечки светски саем за трговски саем за кондиторска индустрија, нуди вистинска платформа за високо иновативниот свет на слатки - и за сите трендови и теми што ги интересираат различните деловни партнери и ја обликуваат иднината, за сите познати и нови производи кои ги достигнуваат луѓето и пазарите и генерираат нов обрт.

01.02.2020 Colgone, Germany
Дегустација на производите на Леона во Штип и Велес

Овој викенд можете да ги пробате производите и да добиете пакет производи од ЛЕОНА како подарок во:

✔️ петок - во Штип, Македонија во Кит-го маркетите и Тера Маркет

✔️ сабота - во Велес во Жито маркетите

Вие сте добредојдени да дојдете!

21.12.2019 Shtip and Veles
Дегустација на производите на Леона во Скопје

Со нетрпение очекуваме да се дружиме, вкусиме и истражуваме новите производи на Леона на пазарите овој петок и сабота. Посетете го нашиот штанд на пазарите и искористете ги тековните промоции. Ако купите два производи, ќе добиете подарок од Леона!

➡️ петок - Харбин (Шуто Оризари и Чаир)

➡️ Кит-го маркетите во петок (Чаир - Скопје)

➡️ сабота - Жито Маркети (Железара, Капитол трговски центар и резиденција и Ново Лисиче)

Вие сте добредојдени да дојдете!

13.12.2019 Skopje
Промоција на производите на Леона во Скопје

Овој викенд се гледаме во Скопје за вкусна промоција.

➡️ петок-Harbin SupermarketZur MarketSuper market omer

➡️ сабота- Master inter, SBV

06.12.2019 Skopje
Дегустација на производите на Леона во Скопје

Со неррпение очекуваме да ги вкусите нашите производо оваа сабота во Скопје, а ако купите два наши производи  #sirma или #bottoni , ќе добиете подарок од ЛЕОНА! 

➡️ петок - Кит-Го маркети (Тафталиџе)
➡️ сабота - Гранап (Карпош 3 и 4)

29.11.2019 Skopje
previous next
ЛЕОНА - македонска верзија
ТВ реклама

ЛЕОНА оваа година е учесник на ИСМ. Еден сектор, еден настан - и илјадници идеи, контакти и деловни зделки. ИСМ, водечки светски саем за трговија во кондиторската индустрија, нуди вистинска платформа за високоиновативниот свет на слатки - и за сите трендови и теми што ги интересираат ...

Instagram Feed

Следете не на Инстаграм за повеќе слатки информации

Facebook Feed

Следете не на Фејсбук за најновите слатки вести

Youtube channel

Најнови видеа на нашиот канал

Контактирајте не
Најновиот каталог
Copyright 2022 Leona