Rreth nesh

ÇFARË BËNI?

LION nga Sveti Nikole është një kompani e suksesshme që ka 80 të punësuar, duke prodhuar produkte me cilësi të ëmbëlsirave. LION filloi prodhimin e kremit të çokollatës dhe çokollatës për të zgjeruar më tej prodhimin e biskotave dhe ëmbëlsirave të vogla.

Procesi i prodhimit është HACCP dhe ISO certifikuar. Produktet e Lionit shpërblehen me medalje ari në shumë panaire dhe festivale. Përveç tregut të brendshëm, produktet e LION-it shpërndahen në shumë vende të rajonit dhe të Evropës. Vëllimi i prodhimit të ëmbëltore është me një plan për rritje të qëndrueshme dhe rritje të prodhimit, pushtimin e tregjeve të reja dhe zgjerimin e gamës së produkteve.

Asnjë tekst i alt në dispozicion për imazhin

FILOZOFIA

Kompani të mëdha janë ndërtuar mbi parimin e bërjes së gjërave të duhura çdo ditë. Trajtimi i partnerëve të biznesit, konsumatorëve dhe punonjësve duhet të jetë i sinqertë, i drejtë dhe me respekt.
Tregoni respekt për punonjësit.
Të bësh biznes me integritet.
Marrja e përgjegjësisë për veprimet tona.
Sigurimi i produkteve me cilësi më të lartë.
Përqëndrohuni në produktivitetin në çdo nivel të biznesit.
Duke ndjekur inovacionin dhe mbështetjen çdo ditë.

PUNE ETIKE

Në punonjësit e LION-it trajtohen me dinjitet dhe respekt. LION synon të sigurojë një mjedis të sigurt të punës për punonjësit e tij, për të siguruar shpërblim të drejtë për shërbimet e kryera. LION qëndron për integritetin, ndershmërinë dhe integritetin.

Mission

Bigger production, new innovative products that meet customer's desired taste and contribute improving the quality of the diet.

Vision

To be recognized and respected as one company for production of sweets and chocolate, with the most delicious, safe and quality products.