Our partners

Lajme feed

Latest Events

World Private Label EXPO

Lion on ISM 2018

New Year Party in Lion 2017

Produkte të reja

Recetat e fundit

Dark chocolate cake without eggs

Hot - cold cookie

Chocolate cream kouglof

Bombs with dry fruits

Mision

Prodhimit më të madh, produkte të reja inovative që plotësojnë shijen e dëshiruar e konsumatorëve dhe zbatimin e standardeve për prodhimin e healty dhe sigurinë e ushqimit.

Vizion

Të njihet dhe të respektohet si një kompani për prodhimin e ëmbëlsirat dhe çokollatë, me më të shijshme, produktet më të sigurta dhe me cilësi.